CASTING: Aina joku eksyy 11.2.2023

Limingan Teatteriyhdistys Lite ry etsii työryhmää kesällä 2023 Limingassa, Abrahamin kulttuuripuiston ulkonäyttämöllä esitettävään tragikomedianäytelmään ”Aina joku eksyy”!

Casting-tilaisuus on rento, matalan kynnyksen tuokio, jonka tarkoituksena on tutustua halukkaisiin työryhmän jäseniin, kertoa teatteriyhdistyksen toiminnasta sekä aloittaa näytelmän tuotanto työryhmän kanssa. Castingiin osallistuminen ei vielä velvoita sinua mihinkään, mutta toki toivoisimme saavamme mahdollisimman monet mukaan yhdistyksen toimintaan.

Työryhmään etsitään mm. näyttelijöitä, muusikoita, näyttämöhenkilöitä, puvustajia, ääniteknikkoa sekä kaikkia yleisesti teatterista kiinnostuneita. Näytelmän ja sen roolien luonteen takia näyttelijöiksi haemme kuitenkin pääsääntöisesti aikuisia. Aiempaa koulutusta tai teatteritaustaa ei tarvitse olla.

Esitykset sijoittuvat heinäkuulle, ja aktiivinen harjoituskausi on huhti–kesäkuussa. Näytelmä on harrastajatuotanto ja toteutetaan yhteistyössä Limingan kunnan kanssa. Näytelmän ohjaajana toimii Hiski Toikkanen.

Casting järjestetään lauantaina 11.2.2023 klo 12.00–16.00 Limingan Taidekoulun teatteritila Veistolassa (sininen puurakennus) osoitteessa Arvolankuja 1.

Ethän tule tilaisuuteen kipeänä. Ota mukaasi rennot vaatteet, vesipullo sekä pientä evästä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai Yhteystiedot-sivun yhteydenottolaatikolla: https://litery.fi/yhteystiedot.

Ilmoittautuessasi kerro lyhyesti itsestäsi, mitä olisit kiinnostunut tuotannossa tekemään sekä mahdollisesta taustastasi teatterin parissa. Voit saapua tilaisuuteen myös ilman ilmoittautumista, mutta ilmoittauminen edesauttaa castingin kulkua ja sen järjestämistä.

Ks. myös Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/848706506233398.