Casting-tilaisuus 17.2.2024

Facebook-tapahtuma

Kaleva-tapahtuma

Limingan Teatteriyhdistys Lite ry etsii työryhmää kesällä 2024 Limingassa, Abrahamin kulttuuripuiston ulkonäyttämöllä esitettävään ratkiriemukkaaseen hupailunäytelmään!

Casting-tilaisuus on rento, matalan kynnyksen tuokio, jonka tarkoituksena on tutustua halukkaisiin työryhmän jäseniin, kertoa teatteriyhdistyksen toiminnasta sekä aloittaa näytelmän tuotanto työryhmän kanssa. Casting-tilaisuus osallistuminen ei vielä velvoita sinua mihinkään, mutta toivomme saavamme mahdollisimman monet mukaan yhdistyksen toimintaan.

Työryhmään etsimme mm. näyttelijöitä, tuottajaa, lavastajia, puvustajia, tarpeistajia, maskeeraajaa, ääniteknikkoa sekä kaikkia yleisesti teatterista kiinnostuneita. Näytelmän ja sen roolien luonteen takia näyttelijöiksi haemme kuitenkin pääsääntöisesti aikuisia. Aiempaa koulutusta tai teatteritaustaa ei tarvitse olla, vaan kiinnostus ja yhdessä tekemisen ilo ovat tärkeimmät.

Esitykset sijoittuvat heinäkuulle, ja harjoituskausi on maalis–kesäkuussa. Näytelmä on harrastajatuotanto ja toteutetaan yhteistyössä Limingan kunnan kanssa. Näytelmän ohjaajana toimii Hiski Toikkanen.

Casting-tilaisuus järjestetään lauantaina 17.2.2024 klo 12.00–15.00 Limingan Taidekoulun teatteritila Veistolassa (sininen puurakennus) osoitteessa Arvolankuja 1.

Ethän tule tilaisuuteen kipeänä. Ota mukaasi rennot vaatteet, vesipullo sekä tarvittaessa pientä evästä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Ilmoittautuessasi kerro lyhyesti itsestäsi, mitä olisit kiinnostunut näytelmätuotannossa tekemään sekä mahdollisesta taustastasi teatterin parissa. Voit saapua tilaisuuteen myös ilman ilmoittautumista, mutta ilmoittauminen edesauttaa casting-tilaisuuden kulkua ja sen järjestämistä.

Nähdään castingissä!

Ohjaaja Hiski Toikkanen